Maasika toidublogi

Sööme terviseks!

Paneeritud kana manna ja tomati kastmega. 20/04/2009

Filed under: Kana — sweetluxury @ 12:22
Sain saatest 'Rachel Ray' idee...
Panen kirja esialgse umbkaudse retsepti..

Vaja:

2 kana rinnafileed

2 muna

jahu

riivsaia

2 sibulat

maitserohelist

2 purki tomatikompotti

100g võid

1 klaas mannat

2 klaasi piima

soola

pipart

Valmistamine:

Kana fileed lõigata keskelt pooleks ja taguda laiaks lihahaamri lameda poolega. Maitsestada soola ja pipraga. Kasta filee mõlemad küljed jahusse (üleliigne jahu raputada ära), seejärel lahtiklopitud munasse ja veel riivsaia. Prae pannil parajal kuumusel.

Potti panna 50g võid sulama ja lisada sibulakuubikud-praadida madalal kuumusel kuni sibulad mutuvad klaasjaks. Lisada tomatid ja maitseroheline, purustada kartulinuiaga. Maitsestada soola ja pipraga. Sega aegajalt ja lase natuke podiseda.

Manna jaoks panna piim keema, lisada manna ja segada. Lisa või ja maitsesta soolaga.

Serveerimine:

Saates oli nii:

Suuremale taldrikule panna manna ja ajada ühtlaselt laiali. Peale asetada 1 tükk kana ja sellele omakorda tomatikaste.

Kui olen ise proovinud lisan ka pildid.

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s